We zijn trots op ons track record

Investor Ready heeft Bijles aan Huis geholpen met het ophalen van in totaal € 1,35 miljoen aan groeifinanciering bij business angels. Dit totale bedrag is opgehaald over twee investeringsrondes en Investor Ready heeft de coördinatie gedaan en bijgedragen aan totstandkoming van beide deals. Bijles aan Huis biedt studenten een online marktplaats om hun favoriete gecertificeerde bijlesdocenten te vinden en te kiezen op basis van (persoonlijke) voorkeuren. Docenten krijgen een volledig scale aan tools om hun diensten te verbeteren. De groeifinanciering is bedoeld voor marketing en sales, verdere uitbreiding naar de Duitse markt en uitbreiding naar andere landen.

Via de Groeibeurs heeft Nazza met de ondersteuning van Investor Ready een totaalbedrag van € 1 miljoen aan groeifinanciering kunnen ophalen. Op de effectenbeurs zijn alle obligaties uitgegeven en de emissie is voor 100% ingeschreven. Nazza biedt Mobility-as-a-service (MaaS), dit zijn innovatieve mobiliteitsoplossingen zodat reizen voor iedereen laagdrempelig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en duurzaam wordt. Met het opgehaalde bedrag kan Nazza nu doorgaan met het realiseren van hun groeiplannen.

Investor Ready heeft e-commerce bedrijf FiveX kunnen ondersteunen bij het ophalen van € 300.000 aan financiering. De investeerders zijn een selectie van ervaren angel investeerders. FiveX is het eerste platform dat online verkopers via meerdere kanalen helpt hun bedrijf te beheren en te laten groeien op basis van realtime gegevens. Eén digitaal dashboard dat de productiviteit verhoogt en gericht is op de winst. De groeifinanciering is bedoeld voor uitbreiding naar nieuwe kanalen, het aannemen van belangrijk talent en het verder ontwikkelen van de softwaretoepassing.

Het online Cargo platform Redistri heeft met de ondersteuning van Investor Ready bij informele investeerders een groeifinanciering opgehaald van €425.000. Met veel genoegen hebben wij bijgedragen aan de coördinatie en totstandkoming van de deal. Redistri bouwt Europa’s eerste echt datagedreven autonome vrachtvervoerder over de weg. Het Redistri-netwerk wordt autonoom beheerd door RoadOS, een in-house ontwikkelde technologie. Dit stelt Redistri in staat om het wegvervoer verder te digitaliseren.

Selectie van andere bedrijven die we hebben geholpen

Succes

INVESTOR ready heeft Medtech Scaleup Blyott ondersteunt in een financieringsronde van 1 miljoen USD. Blyott (Belgisch/Nederlands bedrijf) is een betaalbare Track & Trace app in de zorgsector om medische apparatuur te traceren in ziekenhuizen.

Succes

Het HR bedrijf CorTexter heeft met succes €420.000 opgehaald met de ondersteuning van Investor Ready. De groeifinanciering is bedoeld voor optimalisatie van sales, uitbreiding naar nieuwe markt en verdere ontwikkeling van de Cortexter-softwaretoepassing.

Succes

INVESTOR ready heeft iwell geholpen in de coördinatie van de deal met VC Doen Participaties en twee angel-investeerders. Iwell is de eerste volledig circulaire batterijsysteem dat piekbelasting afvlakt voor hoogbouw. Hiermee besparen bedrijven en appartementencomplexen jaarlijks duizenden euro’s op hun netbeheerkosten.

Lees meer over onze deals op

Liever een persoonlijke afspraak?