Hoe werkt de Startup service?

Pitchdeck

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele pitchdecks met een aansprekend design en een duidelijk overzicht van alle belangrijke kenmerken van uw bedrijf.

Activeer je eigen netwerk

Als startup ben je aangewezen op het vergroten en activeren van je eigen netwerk voor het ophalen van funding. Wij verlenen ondersteuning doormiddel van coachingsessies.

Juridische documenten

Met behulp van professionele juridische tools kunt u zelf juridische documenten opstellen. Het is ook mogelijk om onze juridische experts te raadplegen.

Voordelen ondernemers

Hoge kwaliteit van documentatie.

Coaching van funding experts voor diverse vormen van funding.

Abonnementsmodel, geen succesfee bij ophalen van funding.

Juridische templates opgesteld door advocaten.

We optimaliseren de USP’s van uw bedrijf.

Pitchdeck opgesteld door designers en business experts en volledig te gebruiken voor andere uitingen.

Uitdagingen voor een startup

Startups worden geregeld afgewezen door investeerders omdat het bedrijf zich nog in een te vroege fase bevindt. Volgens hen zijn er niet genoeg resultaten behaald om te spreken van een proof-of-concept. In deze fase moeten startups dus maximaal inzetten op het behalen van tractie en dit vervolgens ook duidelijk communiceren naar potentiële investeerders. Uit de praktijk blijkt dat investeerders uit het eigen netwerk (via-via relaties) eerder bereidt zijn om te investeren in een startup. Om deze reden hebben wij de Startup Service opgezet om het eigen netwerk te vergroten en te activeren.

De pitch is de eerste indruk van jouw bedrijf

Tijdens de voorbereiding wordt jouw pitchdeck gemaakt in jouw bedrijfshuisstijl. Het pitchdeck moet een hoge kwaliteit hebben waarbij alle relevante informatie in een duidelijk overzicht wordt getoond. Aanvullend wordt ook door ons een indicatie gegeven van jouw bedrijfswaardering. Tot slot kunnen wij ondersteuning verlenen bij opstellen van financiële documenten.

Professioneel pitchdeck

Bedrijfswaardering

Financiele documenten (cashflow, P&L)

Startup Coaching voor ophalen van funding

Met Startup Coaching gaan onze funding experts samen met jou de propositie van je bedrijf optimaliseren in een pitch workshop. Daarnaast bieden wij coachingsessies om jou te ondersteunen tijdens het ophalen van funding door het vergroten en activeren van je eigen netwerk.

Pitch workshop

Wekelijkse coachingsessies (online & offline)

Geschikt voor angel funding, crowdfunding en meer

Liever een persoonlijke afspraak?