In onze eerste special zetten we Restoranto in het zonnetje. Het team heeft onlangs funding opgehaald bij business angels en is hard op weg de wereld te veroveren met haar app. Hieronder tref je het gesprek aan met Ralph de Groot, Co-founder van Restoranto.

Wat doet Restoranto? Wat maakt jouw bedrijf uniek?

Restoranto is een mobiele applicatie waarmee je real time kunt bestellen en betalen in restaurants. Voor elke maaltijd die via de app geboekt wordt doneren we een maaltijd aan iemand in hongersnood in een ontwikkelingsland.

Welke leuke ontwikkelingen spelen bij jouw bedrijf?

Dankzij veel contact met restauranteigenaren weten we wat restaurants willen. Dit resulteert in een grote verandering in onze app die we binnenkort zullen onthullen. Wat we zullen lanceren bestaat nog nergens ter wereld en hier zijn we erg trots op!

Wat waren jouw voornaamste uitdagingen de afgelopen tijd?

Ondanks goede plannen en voorbereidingen zal je voor sommige zaken nog steeds geld nodig hebben. Het ophalen van financiering is in Nederland niet altijd even makkelijk.

Wat hebben jullie gedaan om het op te lossen

Via INVESTOR ready zijn we met verschillende investeerders in aanraking gekomen. Wij maakten een combinatie aan investeerders die goed vanuit de combinatie bij elkaar aansluiten. Wat uiteindelijk heeft geleid tot de investering waar we naar op zoek waren. Erg fijn!

Waar wil je over 5 jaar staan?

Over 5 jaar is Restoranto internationaal actief en toonaangevend als het aankomt op innovatie binnen de restaurant business.

Wil je meer weten over Restoranto? Neem contact met ons op of kom langs bij ons kantoor onder het genot van een kopje koffie.

Deel deze post: