Maak een afspraak met een expert

Interesse in onze dienstverlening?
Laten we een afspraak maken op ons kantoor
Groothandelsgebouw

Stationsplein 45 A4.004
3013 AK Rotterdam
Nederland
KvK-nummer: 69168830.

T: +31 10 8080691
E: team@investorready.nl

Laat een bericht achter:

  Wij delen uw gegevens niet met derden.

  Veelgestelde vragen

  Ondernemer

  Onze focus ligt op startups en scale-ups met voornamelijk een technologisch element en een schaalbaar business-model. Mocht je startup of scale-up geen technologisch element maar wel een uniek business-model is dit te allen tijden mogelijk.

  Via de gratis Funding Check kan jij gemakkelijk en snel online checken of jouw onderneming klaar is voor financiering. 

  Wij begeleiden ondernemers om als bedrijf ‘investor ready’/financierbaar te worden. Samen met de ondernemers worden de documenten zoals het pitch deck en financiële sheets in orde gemaakt. Vervolgens gaan wij op zoek naar een passende investeerder voor jouw propositie.

  Investor Ready heeft een actief netwerk van circa 500 business angels investeringsfondsen binnen Nederland. Investor Ready werkt alleen samen met de actieve investeerders die een minimale investeringsticket van 25.000 euro of meer hebben.

  Investeerder

  Via deze link: https://platform.investorready.nl. kan je je aanmelden voor ons platform.
  Wij valideren bedrijven op basis van een aantal criteria die wij hebben opgesteld vanuit de ervaring met startups en investeerders. Belangrijke elementen zijn tractie, schaalbaarheid en team.
  We valideren startups en scale-ups voor investeerders. Wanneer de onderneming investor ready is, wordt deze gepresenteerd op ons platform. Op ons platform kunnen investeerders deze proposities geheel vrijblijvend bekijken en bij interesse een afspraak inplannen. Op basis van de opgegeven investeringsvoorkeuren worden matchende proposities aangedragen. Wil je meer weten? Download ons infodeck voor investeerders.
  Wij plaatsen de gevalideerde groeibedrijven op ons platform; de Investor Arena. Hier kan je gratis en geheel vrijblijvend pitch decks van al onze proposities bekijken op basis van jouw investeringsvoorkeur. Interessante bedrijven kun je volgen om zo updates van hen te ontvangen. Bij interesse in een propositie kan er gemakkelijk een afspraak worden gemaakt en aanvullende informatie worden opgevraagd.

  Load More